ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, απο τον ΙΣΤΟ ελεύθερο κοινωνικό χώρο αλληλεγγύης στο Χαϊδάρι

εικόνα http://www.anarkismo.net
 Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας...
Κάλεσμα αλληλεγγύης από την ομάδα "στήριξης μαθητών" του "Ιστού", την Πέμπτη  28 Ιουνίου, ώρα 8:15 μ.μ., στον "Ιστό" ελεύθερο κοινωνικό χώρο αλληλεγγύης στο Χαϊδάρι, Κουμουνδούρου 5 και Νικομηδείας Χαϊδάρι, κτήριο "Παλιού Δημαρχείου".
Τα, δεδομένα, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που διογκώνονται και εξαπλώνονται σε όλο και πιο πλατιά στρώματα του πληθυσμού της χώρας μας μάς αναγκάζουν να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη συλλογικής και αλληλέγγυας δράσης για να βοηθήσουμε .τους συμπολίτες μας που πλήττονται από αυτή την κρίση, αλλά και εμάς τους ίδιους.
Όλο και περισσότεροι γονείς  αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στις ανάγκες των παιδιών τους.
 Στόχος της συνάντησης να διευρυνθεί η προσπάθεια της ομάδας "στήριξης μαθητών", που ξεκίνησε το προηγούμενο διδακτικό έτος 2011-2012, ενισχυτικής διαδασκαλίας σε μαθητές που το έχουν ανάγκη.Μια προσπάθεια που έχει σκοπό να μειώσει τις ελλείψεις των μαθητών και να βοηθήσει στη βελτίωση της απόδοσής τους. Μια προσπάθεια που στηρίζεται στην κοινωνική αλληλεγγύη.
 Το κάλεσμα είναι ανοιχτό, απευθύνεται σε δάσκαλους και καθηγητές της δημόσιας, ιδιωτικής και φροντιστηριακής εκπαίδευσης, αναπληρωτές, ωρομίσθιους και αδιόριστους, , αλλά και επαγγελματίες εκτός του εκπαιδευτικού χώρου, άνθρωπους της τέχνης, των γραμμάτων, του πολιτισμού και του αθλητισμού, που θεωρούν ότι το δικαίωμα στην παιδεία είναι θεμελιώδες.
 Η συνάντηση είναι ανοικτή και  μπορούν να συμμετέχουν γονείς και μαθητές αλλά και άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για τη δράση.
Η στήριξη όλων μας είναι απαραίτητη...  
Περισσότερα στον Ιστό ...εδώ






1 σχόλιο: