ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

ΘΑ ΤΑ ΦΑΑΑΤΕ! Hail... Μέρκελ!

Μετά την ανάκληση προϊόντων των καταστημάτων Lidl, λόγω E-coli από τον ΕΦΕΤ, η "υπέροχη" κυβέρνηση μας, ανάγκασε σε παραίτηση τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ, γιατί τόλμησε να ανακαλύψει κολοβακτηρίδια σε προϊόντα του γερμανικού LIDL και να τα δεσμέυσει, (δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο). Και τον αντικατέτησε με τον Γ. Μίχα (πρώην νομάρχη Πειραία και υποψήφιο στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το κυβερνών κόμμα για τη Δημαρχία του πρώτου λιμανιού της χώρας), δείτε εδώ.

Ανάκληση Προϊόντων LIDL από τον ΕΦΕΤ
"Η μοναδική διέξοδος από τα διατροφικά σκάνδαλα είναι ο προσανατολισμός μας στις τοπικές αγορές και η άμεση επαφή καταναλωτή παραγωγού. Ο ενεργός καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει τον παραγωγό και να έχει πλήρη εικόνα του. Τα επεξεργασμένα τρόφιμα, που περιέχουν εκτός από τοξικά συντηρητικά και πολλά χημικά γευστικά, ώστε ν’ αρέσουν, είναι επικίνδυνα από πολλές πλευρές για την ανθρώπινη υγεία. Τα χημικά δημιουργούν παράλληλα και ανθεκτικά λιμώδη μικρόβια επικίνδυνα για τον άνθρωπο. 
Θέλεις σουτζουκάκια γερμανικά και φτηνά; Τότε φάε Ε-coli!"
(http://www.biozo.gr")

Από το Δελτίο Τύπου του ΕΦΕΤ διαβάζουμε:
e-coli
 e-coli


  
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά τη διάρκεια ελέγχου, διαπίστωσε τη διακίνηση α) κατεψυγμένου προϊόντος κιμά από βοδινό κρέας, β) κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, προέλευσης Γερμανίας, στα οποία ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Escherichia coli O157

A. Πρόκειται για κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας (κάτωθι φωτογραφία), σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση «Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH» (Westring 21, D-40721, Hilden) στην ελληνική εταιρεία «LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.». Το εν λόγω προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L91185010  και ημερομηνία λήξης 6-11-2011.

Β. Πρόκειται για κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας (κάτωθι φωτογραφία), σε κλειστή συσκευασία των 1000 g, με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση «Vion Convenience GmbH» (Postfach 1269 21, D-31502, Wunstorf) στην ελληνική εταιρεία «LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.». Το εν λόγω προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L1 102 BT και ημερομηνία λήξης 8-11-2011.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παραπάνω προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

Αθήνα 1 Ιουλίου 2011

Πηγή: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΦΕΤ

2 σχόλια:

  1. Οι "Ελεύθεροι ρεπόρτερ", που συνεργάζονται με τον ΟΙΚ.ΠΟΛΙ.Σ., ισχυρίζονται ότι η κα Μέρκελ είναι μεγάλη "μάρκα" και πως η σημερινή κυβέρνηση έχει ικανοποιήσει και άλλα αιτήματα, ακόμα και παράλογα,της Γερμανίδας.
    Η ποιο κραυγαλέα υποταγή στις απαιτήσεις της κας Μέρκελ είναι η παραλαβή του Υποβρυχίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, γνωστό ως το ΥΒ που γέρνει.
    Άρα, όχι μόνο θα "Τα ΦΑΑΑΑΑΤΕ" αλλά και θα τα "ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΕΤΕ", απαίτησε η κ.Μέρκλ. Υπάρχει Εθνική Ανεξαρτησία; - Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Δικαστήριο τηυς Χάγης ενέκρινε το Ελληνικό αίτημα, παρά τις αντιδράσεις της Γερμανίας, να παραστεί η Ελλάδα, ως παρεμβαίνουσα, στο Δικαστήριο μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας, στις 12/9/11, για την υπόθεση του Διστόμου. Προυπόθεση η Ελλάδα να υποβάλλει κάποια απαταίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 25/7/11. Για να δούμε θα μας καπελώσει η κυρία Μέρκελ και σ' αυτό, ενόψει της χρεοκοπίας μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή