ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ- ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΔΕΗ


Η Λαϊκή Συνέλευση Χαϊδαρίου οργανώνει παρέμβαση κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαϊδαρίου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

"Με παρέμβαση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα απαιτήσουμε να δοθεί νομική προστασία από το Δήμο στους συμπολίτες μας που δεν πληρώνουν το χαράτσι, να μην μείνει κανένα νοικοκυριό στο Χαϊδάρι χωρίς ρεύμα, και να επανασυνδέει ο Δήμος το Ρεύμα όπου αυτό κόβεται. Ανάλογες αποφάσεις έχουν πάρει οι Δήμοι Ελληνικού-Αργυρούπολης, Περιστερίου, Ν. Ιωνίας και Σαρωνικού."  αναφέρει στην ανακοίνωση της.


Συμπληρώνουμε ότι αντίστοιχες αποφάσεις έχει πάρει και ο Δήμος Ίλιου.
 
Ο Δήμος Χαϊδαρίου πρέπει να αναλάβει αντίστοιχες πρωτοβουλίες, προκειμένου να διαφυλάξει και να προστατεύσει τα συνταγματικά διακαιώματα των πολιτών.
Η προσπάθεια της κυβέρνησης, να "βυθίσει στο σκοτάδι" μια ολόκληρη κοινωνία εξοντώνοντας την οικονομικά και ψυχολογικά, θα μας βρει απέναντι, όλους.  
Η αυτοοργάνωση, η αλληλεγγύη και η διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής, είναι οι αστείρευτες δυνάμεις-αντιστάσεις  των πολιτών, απέναντι στις πολιτικές εξόντωσης και ισοπέδωση τους.
 Κανένας μόνος του στην κρίση! 
ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΣΤΟ ΧΑΐΔΆΡΙ-ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ ΠΡΟΗΓΟΥΜΈΝΗ ΑΝΆΡΤΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου