ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτή είναι η λύση στα μεταλλαγμένα! Θέλω τα ζωικά τρόφιμα που αγοράζω εγώ και η οικογένειά μου να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με ντόπια, καθαρά, κτηνοτροφικά φυτά, όχι με εισαγόμενη, μεταλλαγμένη σόγια!

 Την ώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές...

οι εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σπαταλούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να εισάγουν σόγια που προορίζεται για ζωοτροφή. Η σόγια αυτή είναι τις περισσότερες φορές μεταλλαγμένη και ανήκει σε πολυεθνικούς κολοσσούς αγροβιοτεχνολογίας, όπως η Monsanto, που πατεντάρουν τους σπόρους και ελέγχουν τη διατροφή μας.
Η λύση όμως υπάρχει και είναι ελληνική. Τα παραδοσιακά κτηνοτροφικά φυτά, όπως το κουκί και το ρεβίθι, είναι πρωτεϊνούχα και μπορούν να αντικαταστήσουν την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές. Προστατεύουν το περιβάλλον και την υγεία μας, αφού απαιτούν ελάχιστα ως καθόλου φυτοφάρμακα και λιπάσματα. Η χρήση τους στην κτηνοτροφία θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών ζωικών προϊόντων και θα τονώσει την απασχόληση στον αγροτικό τομέα.

 

 

 

 

 

 

Πετύχατε και τις 15.000 υπογραφές. Βοηθήστε μας να μαζέψουμε 20.000 ως το Σεπτέμβρη!

Υπογράφουμε εδώ


Με τη νέα καλλιεργητική περίοδο, αυτό το φθινόπωρο θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στις εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στην πολιτική ηγεσία: στηρίζουμε μαζί την καλλιέργεια ντόπιων, καθαρών, κτηνοτροφικών φυτών στην Ελλάδα και λέμε όχι στις μεταλλαγμένες ζωοτροφές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου