ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Συγκρότηση "Πρωτοβουλίας Γονέων - Αθλούμενων του ΔΑΟΧ για την Επαναλειτουργία και την Εξυγίανση του Κολυμβητηρίου"

http://donpsychote.blogspot.com/
Έχουν περάσει ήδη 2 εβδομάδες από το Δημοτικό Συμβούλιο της 21/2/11 και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα του κολυμβητηρίου.
Αιωρείται λοιπόν στο κενό η δέσμευση του δημάρχου ότι, το κολυμβητήριο θα ανοίξει μέχρι το Πάσχα. 
Μέχρι σήμερα δεν έχει προκηρυχθεί κανένας διαγωνισμός (για το περιβόητο έργο της επισκευής-στεγανοποίησης των αρμών) και καμιά εμφανής εργασία δεν γίνεται στο κολυμβητήριο. 
Και φυσικά δεν ξεχνάμε και το έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου με ημερομηνία 14/2/11, όπου αναφέρεται ότι η βλάβη της πισίνας έχει αποκατασταθεί και μπορεί να λειτουργήσει. Άλλωστε, όπως ειπώθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι εργασίες ανακατασκευής των αρμών μπορούν να γίνουν την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, που θα κλείσει το Κολυμβητήριο.
ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Τι ακριβώς γίνεται;
Το να προσπαθείτε να μειώσετε τα έξοδα του δήμου κρατώντας κλειστό το "πολυέξοδο" κολυμβητήριο, είναι λύση που σας γελοιοποιεί!!!
Συμφωνούμε με τη θέση του συνδημότη μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΒΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (μπορείτε να διαβάσετε την ανοιχτή επιστολή του εδώ)
"...ακόμα και η οικονομική τους πολιτική θα έπρεπε να είχε δείγματα δημοκρατικού διαλόγου με συζητήσεις των εμπλεκόμενων μερών και στην κοινή προσπάθεια Δημάρχου-Δ.Α.Ο.Χ. - Α.Ε.Χ. να δημιουργηθούν σχέδια εξεύρεσης πόρων..."
Συμπληρώνοντας στην πρόταση του...
  • στο διάλογο να συμμετέχουν επίσης τα μέλη-γονείς του Δ.Α.Ο.Χ., γιατί αυτοί είναι ο Δ.Α.Ο.Χ., δεν είναι η διοίκηση, η διοίκηση είναι για να εξυπηρετεί τα μέλη, χωρίς αυτά δεν θα υπήρχε Δ.Α.Ο.Χ. (και αυτό δεν ισχύει μόνο για το κολυμβητήριο).
  • εκτός από τα "σχέδια εξεύρεσης πόρων" να γίνουν προτάσεις για την μείωση του λειτουργικού κόστους του κολυμβητηρίου.
Με δεδομένο ότι, στις μέχρι τώρα συζητήσεις για το Κολυμβητήριο δεν έχουν παρουσιαστεί εκπρόσωποι των Γονέων - Αθλούμενων του ΔΑΟΧ, προτείνουμε την συγκρότηση μιας "Πρωτοβουλίας Γονέων - Αθλούμενων μελών του ΔΑΟΧ για την Επαναλειτουργία και Εξυγίανση του Κολυμβητηρίου". 
Το Χαϊδάρι SOS έχει έρθει ήδη σε επαφή με γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Πρωτοβουλία. Όποιος γονέας αθλούμενου ή αθλούμενος του ΔΑΟΧ, στο κολυμβητήριο, επιθυμεί να συμμετάσχει στην Πρωτοβουλία ή να καταθέσει τις προτάσεις του, συνεισφέροντας στην προσπάθεια, μπορεί να επικοινωνήσει στο mail haidari.sos@gmail.com, η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.


3 σχόλια:

  1. Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι το κολυμβητήριο θα ανοίξει όταν οι καιρικές συνθήκες θα είναι τέτοιες που δε θα απαιτούνται υψηλές καταναλώσεις για τη θέρμανση του νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απολύτως (όσο και να μην το θέλω) με την άποψη του beneas13 αλλά αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε κάτι από τώρα, έτσι ώστε να μας βρει οργανωμένους το επόμενο ...κρύο!

    Μα είναι δυνατόν?
    Λες και δεν πέρασαν πολλές μέρες από το 1821!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι χρήστες του κολυμβητηρίου πρέπει να αποκτήσουν φωνή. Η πρόταση του blog να δημιουργηθεί μια Επιτροπή (πρωτοβουλία) από γονείς που τα παιδιά τους αθλούνται μέσω του σημερινού ΔΑΟΧ και από ενήλικες που κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου για λόγους ψυχαγωγίες, άθλησης, υγείας κ.λπ. πρέπει να στηριχθεί.
    Οι χρήστες δεν θα πρέπει να συνδέσουν τα αιτήματά τους με τα αιτήματα των ομάδων που δεν συμμετέχουν στο κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου. Θα πρέπει να εκπροσωπούνται αυτόνομα στις συζητήσεις με το Δήμο και να προβάλλουν τα δικά τους αιτήματα που δεν είναι απαραίτητα τα ίδια με τις ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή