ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!


Ανακοινώθηκε επισήμως, από την Πρόεδρο του ΔΑΟΧ (η ανακοίνωση εδώ),  η επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαϊδαρίου,  από την Τρίτη 3 Μαΐου!
ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ!!!
Ελπίζουμε ότι η Διοίκηση δεν θα εφησυχαστεί "ευλογώντας τα γένια της", αλλά θα λάβει σοβαρά υπόψη τις φωνές που ακούγονται από όλους για την εξυγίανση των οικονομικών του Κολυμβητηρίου.

Η αύξηση των εσόδων από μόνη της, δεν είναι ικανή να κάνει το Κολυμβητήριο βιώσιμο.
Οι προτάσεις που κατέθεσε η "Πρωτοβουλία " για την μείωση των λειτουργικών εξόδων του Κολυμβητηρίου και την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, είναι ρεαλιστικές και εφικτές (δείτε εδώ τις προτάσεις). Ας αξιολογηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και ας τεθούν προτεραιότητες ανάλογα με το κόστος τους και το χρόνο απόσβεσης.
Και πάνω απ' όλα ας εξασφαλιστούν χρηματοδοτήσεις. Ήδη έχουν χαθεί ευκαιρίες, όπως για παράδειγμα η χρηματοδότηση κατά 70%, της προμήθειας του ισοθερμικού καλύμματος, μέσω του Προγράμματος  "Εξοικονομώ" (κατηγορία πράξης "Εξοικονόμηση ενέργειας από τους ΟΤΑ") για το οποίο καταληκτική ημερομηνία για υποβολή πρότασης, από τους ΟΤΑ, ήταν η 22/6/09.
Στην παρούσα οικονομική συγκυρία, βασική προτεραιότητα είναι η άμεση  μείωση των εξόδων, όσο μικρότερος είναι, λοιπόν, ο χρόνος απόσβεσης μιας πρότασης,  τόσο κερδίζει έδαφος.
Ας σκεφτούμε όπως θα σκεφτόμασταν για το σπίτι μας, καιρός είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου