ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Η βολική πια, για όλους τους διοικούντες σ΄αυτή τη χώρα, δικαιολογία της οικονομικής κρίσης, είναι αδύναμη να καλύψει την ανεπάρκεια τους και την έλλειψη βούλησης, υπευθυνότητας και ανταπόκρισης στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους, απέναντι στους πολίτες αυτής της χώρας.
Η Δημοτική Αρχή καθυστερώντας μήνες, επικαλούμενη γραφειοκρατικά τερτίπια, τη συγκρότηση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει αφήσει τα σχολεία στη μοίρα τους.
Από την αρχή της σχολικής περιόδου και μέχρι την 6/11/11, οπότε και κοινοποιήθηκε η καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαϊδαρίου, τα σχολεία μας λειτουργούν χωρίς χρήματα.
Αποτέλεσμα... βασικές ελλείψεις σε αναλώσιμα καθημερινής χρήσης (απορρυπαντικά, χαρτικά κ.λπ.) αλλά και εκτυπωτών και φωτοτυπικών μηχανημάτων, όταν μάλιστα δεν υπάρχουν, μέχρι και σήμερα, ακόμα βιβλία.
Οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ των σχολείων παραμένουν απλήρωτοι....
Κλικάρετε στην εικόνα για να διαβάσετε περισσότερα στην καταγγελία...

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών καλεί τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων να βρίσκονται σε εγρήγορση επισημαίνοντας τον κίνδυνο να κλείνουν τα σχολεία το ένα μετά το άλλο, λόγω αδυναμίας λειτουργίας τους.
Είναι η σειρά των παιδιών να "πληρώσουν", υποθηκεύοντας το μέλλον τους;;;

υπερασπίσου το παιδί...
γιατί αν γλυτώσει το παιδί... 
υπάρχει ελπίδα...    


1 σχόλιο:

  1. Είναι δεδομένο ότι αυτό που λέμε Κοινωνικό κράτος μέρα με την ημέρα μαραζώνει. Όλοι οι πολίτες πρέπει να στηρίξουμε τους αγώνες των εκπαιδευτικών γιατί στην πραγματικότητα στηρίζουμε την ίδια τη ζωή των παιδιών μας αλλά και την πρόοδο της χώρας μας.
    Χωρίς παιδεία δεν προοδεύει καμία κοινωνία αδέλφια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή