ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Το blog μας απευθυνόμενο στο Δήμο Χαϊδαρίου συνέταξε το παρακάτω κείμενο το οποίο και αναρτήθηκε στο site "http://www.petitiononline.com", προκειμένου να συλλέξουμε υπογραφές για την άμεση επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαϊδαρίου.

To:  ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
blog ΧΑΙΔΑΡΙ SOS
http://haidarisos.blogspot.com
ένα blog για ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

"Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου διέκοψε τη λειτουργία του απρογραμμάτιστα και απρόβλεπτα στις 9/12/10, χωρίς επίσημη ενημέρωση των πολιτών από τη διοίκηση, και μέχρι σήμερα 31/1/11 παραμένει κλειστό.

Το Κολυμβητήριο «χρησιμοποιείται από 1.000 – 1.500 άτομα. Από αυτά, τα 400 είναι παιδιά από 4 έως 16 ετών.», όπως αναφέρεται στο επίσημο site του Δήμου Χαϊδαρίου.
Θεωρούμε ότι καθολική απαίτηση της κοινωνίας του Χαϊδαρίου είναι η άμεση επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαϊδαρίου.
Η υπογραφή σου σ’ αυτό το αίτημα-διαμαρτυρία είναι ένα μήνυμα προς κάθε αρμόδιο, ότι οι Χαϊδαριώτες πολίτες θα διεκδικήσουν ένα κεκτημένο 20 ετών."


Μπορείτε να υπογράψετε εδώ ή κλικάροντας στο baner στην κορυφή της σελίδας, υπογράφετε δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και συμπληρώνοντας ένα email, σας ενημερώνουμε ότι τα στοιχεία σας δεν δημοσιοποιούνται, στο site φαίνεται μόνο ο τελικός αριθμός των υπογραφόντων.
Επιλέχθηκε η υπογραφή με ονοματεπώνυμο και email για να είναι έγκυρη και επίσημη η ψηφοφορία (δεν θα είχε κανένα νόημα αν συλλέγαμε ανώνυμες υπογραφές).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν το πρόγραμμα περιήγησης σας είναι στην Αγγλική γλώσσα είναι πιθανόν το παραπάνω κείμενο, το οποίο είναι και αναρτημένο στο "http://www.petitiononline.com", να εμφανίζεται σε άγνωστη γλώσσα. Γι' αυτό το λόγο αναρτούμε το κείμενο και εδώ και μπορείτε να "κλικάρετε" κατευθείαν στο "click here to sign petition".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου