ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ Α.Ε. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ...

Παραμένει άστεγη η Α.Ε.Χαϊδαρίου

sarosi0003ΓΙΑ 2ο ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΣΤΕΓΗ Η Α.Ε.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ            
Συνεχίζεται το πρόβλημα της διακοπής της λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαϊδαρίου από τις αρχές του Δεκέμβρη, με αποτέλεσμα  να συνεχίζει να παραμένει άστεγη  η Α.Ε. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ η ομάδα με τις μεγαλύτερες , σπουδαιότερες και πολυπληθέστερες επιτυχίες στον Δήμο μας. Μιλάμε για το σωματείο που εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο και είναι από τις πρωταγωνίστριες δυνάμεις στον χώρο του Ελληνικού υγρού στίβου.
     Ας θυμηθούμε συνοπτικά τις επιτυχίες της Α.Ε. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ώστε να μπορέσουμε να αντιληφθούμε καλύτερα το τι ακριβώς συμβαίνει :
1)      Πρώτη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στην Κολύμβηση η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ της Α.Ε. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ (ΑΘΗΝΑ 2004 ),
2)      5 Πανευρωπαϊκά Μετάλλια στην κλασσική κολύμβηση,
3)      11 Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά μετάλλια στην Τεχνική κολύμβηση,
4)      23 Μεσογειακά Μετάλλια στην κλασσική κολύμβηση,

5)      39 Βαλκανικά Μετάλλια στην κλασσική κολύμβηση,
6)      Εκατοντάδες Πανελλήνιες νίκες στην κλασσική όσο και στην Τεχνική κολύμβηση,
7)      57 Πανελλήνια ρεκόρ στην κλασσική και Τεχνική κολύμβηση,
8)      Ομάδα υδατοσφαίρισης που πρωταγωνιστεί στην Δ΄ εθνική κατηγορία,
9)      Κατάκτηση ενός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλασσικής και δύο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων τεχνικής κολύμβησης.  
     - Τι άλλο θα μπορούσε να απαιτήσει και ο πιο δυσκολόπιστος φίλαθλος από μια ομάδα μέσα στην δεκαετή πορεία της;
      -Τι άλλο χρειάζεται να προσφέρει σε επιτυχίες μια ομάδα για να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας  και να σταθούμε στο πλευρό της ζητώντας να λειτουργήσει όσο το δυνατόν συντομότερα το σπίτι της που είναι το Δ.Κ. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ;
    - Πόσο καιρό ακόμη θα δεχόμαστε να είναι άστεγοι οι αθλητές της Α.Ε. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ που τόσα έχουν προσφέρει στην πόλη μας και έχουν αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο κάθε ευρώ που δαπανήθηκε από τον δήμο μας γι’ αυτούς;
    - Είναι αλήθεια πολυτέλεια η λειτουργία ενός χώρου και η στέγαση ενός συλλόγου με τόσο μεγάλες επιτυχίες;
     Ας αντιμετωπίσουμε λοιπόν όλοι με πιo θετική διάθεση την προσφορά και την προσπάθεια ενός μεγάλου συλλόγου παραμερίζονται κάθε μικρόψυχη φωνή, κάθε αναχρονιστική αντίληψη, κάθε μη αποδεδειγμένη άποψη. Αν με όχημα τα οικονομικά προβλήματα απολέσουμε ως κοινωνία κάθε ίχνος ευαισθησίας και αρχών που διακρίνουν τις δομημένες πολιτείες, δεν θα απαλλαγούμε από τα προβλήματα αλλά θα βυθιστούμε περισσότερο μέσα σε αυτά.
     Άλλωστε μια πόλη συγκροτημένη, λειτουργούσα και ακμάζουσα πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της ικανό να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στην πορεία της. Και όταν το πρόβλημα αυτό έχει σχέση με σημαντικούς φορείς που έχουν να επιδείξουν προσφορά προς την πόλη αλλά και πολύ περισσότερο με ικανούς αθλητές, αθλήτριες και εκατοντάδες παιδιά είμαστε υποχρεωμένοι να δραστηριοποιηθούμε άμεσα και έντονα για την λύση του προβλήματος και όχι να παρακολουθούμε με σχετική απάθεια την νομαδική πλέον προσπάθεια των αθλητών/τριών της Α.Ε. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ μακριά από την φυσική τους έδρα που είναι το Δ.Κ. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ.     
sarosi0002
 DSC68033
 


photo4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου