ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟ COPA COPANA!

Συμμετέχουμε στη δενδροφύτευση και στη φύλαξη του "Αλσυλλίου: Ιωάννης Τραυλός - Αρχαιολόγος".

Την Παρασκευή 25/2 το πρωί στις 9:00 θα γίνει δενδροφύτευση σε μία κρίσιμη περιοχή του Ποικίλου Όρους, μετά το Copa Copana. 
Ορισμένοι θα γνωρίζουν ότι εντός της δασικής περιοχής στάθμευαν το καλοκαίρι δεκάδες Ι.Χ., που οι οδηγοί τους και η παρέα τους πήγαιναν στο CC - νεροτσουλήθρες. 

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ
Στο μέρος αυτό της στάθμευσης, ο Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου OIKO.ΠΟΛΙ.Σ., η Διαρκής Κίνηση και ο Περιβαλλοντικός Αφαίας είχαν ζητήσει, με επιστολή τους προς τον ΑΣΔΑ και το Δήμο Χαϊδαρίου,  να γίνει δενδροφύτευση.
Τελικά οι τεχνικές υπηρεσίες του ΑΣΔΑ έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες (περιβαλλοντική μελέτη κ.λπ) οι οποίες εγκρίθηκαν από το Δασαρχείο, άνοιξαν 300 λάκκους στην περιοχή την οποία υπέδειξαν οι φορείς, και την Παρασκευή θα γίνει η δενδροφύτευση.
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου - η Διαρκής Κίνηση Χαϊδαρίου και ο Περιβαλλοντικός της Αφαίας αποφάσισαν να δώσουν ένα όνομα στη νέα δασική περιοχή που θα δημιουργηθεί εκ του μηδενός, να το ονομάσουν "Αλσύλλιο Ιωάννη Τραυλού -αρχαιολόγου", για να τιμήσουν το άνθρωπο εκείνο που συνέχισε τις ανασκαφές στην Ιερά Οδό, στο Ιερό της Αφαίας, στις Λίμνες των Ρειτών (Λ.Κουμουνδούρου), Σπήλαιο Πανός κ.λπ
Καλούμε όποιον μπορεί να περάσει.
Εμείς θα είμαστε εκεί από 8:45 με καφέ...
Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου